Pàgines

Si volem ensenyar als altres, no hem de deixar d'aprendre mai

25 de gen. 2022

Dia de la Pau

El proper diumenge dia 30 de gener se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau per recordar el llegat de Mahatma Ghandi el dia que es commemora l'aniversari de la seva mort. 

Els alumnes i les alumnes de Cicle Superior de Can Salvi enguany ens hem volgut anticipar una mica i avui l'hem començat a celebrar tot veient un documental a l'aula sobre la Malala Yousafzai (es titula El coratge de Malala i el podeu veure aquí: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/30-Minuts/El-coratge-de-Malala/video/5322971/) i realitzant, després, un joc de pistes en petit grup amb la informació del documental i amb l'objectiu d'obrir una capseta i endur-nos la recompensa a casa. Ara ja sabem que la Malala és un noia originària del Pakistan, que ha parlat a la seu de l'ONU per reivindicar el dret a l'educació per a tothom arreu del món i que és la persona més jove que ha guanyat un premi Nobel de la Pau fins ara. Ara ja una dona i fins fa molt poc una nena molt valenta!

Aquí teniu les fotografies de l'experiència viscuda, alguns des de l'escola i d'altres, malauradament, des de casa. Tenim moltes ganes de tornar a ser-hi tots; us trobem a faltar!!!!

Seguim compartint aprenentatges plegats!


Cliqueu a sobre de la imatge per veure l'àlbum complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada